Even voorstellen

BeweegExpertise als eerstelijns praktijk wordt uitgevoerd door Joris Maas en Edwin Duijn. BeweegExpertise werkt samen met twee andere lokaties (PMC Pasteurlaan en PMC Europark ) , vandaar dat we werken met een centraal secretariaat voor optimale bereikbaarheid en continuïteit van zorg voor u met nog een 9 tal collega's.

J. (Joris) Maas MSc

Fysiotherapeut en manueeltherapeut

 

Joris heeft na cum lauden fysiotherapie opleiding ook de opleiding manueel therapie afgerond en musco skeletale echografie (echo van spier/pees/gewrichten).  Reeds 15 jaar ervaring binnen verschillende ziekenhuizen (MUMC Maastricht en SJG Weert) en eerste lijnspraktijken ook actief geweest voor een zelfstandig behandelcentrum Mediweert.  Op latere leeftijd afgestudeerd aan de Open universiteit voor Managementwetenschappen met specialisatie in verandermanagement.  Naast leidinggevende en directiefuncties altijd actief  met patiëntenzorg en momenteel nog werkzaam als manager oncologie voor het SJG Weert en als zelfstandig ondernemer voor een drietal praktijken te oosterhout en nu BeweegExpertise Weert. 

E.A.H.D. (Edwin) Duijn MSc

Fysiotherapeut en manueeltherapeut

 

Edwin heeft na het afronden van de opleiding fysiotherapie en manueeltherapie zich ook verder toegelegd op echografie en is momenteel actief met het promoveren naar Dr en is als assistent professor verbonden aan de universiteit van Brussel. Daar-naast ook zelfstandig ondernemer en praktijkhouder voor 2 praktijken te Oosterhout en collega praktijkhouder voor BeweegExpertise te Weert.